Szüksége van egy olyan készülékre, amire még a nehéz körülmények között is számíthat? Ebben az esetben az ütésálló tablet lesz az, amire érdemes pályáznia. Legyen szó bármilyen logisztikai, termelési, szállítási, vezérlési feladatokról, azokkal könnyedén megbirkózhat egy precíz készülék bevetésével. A számítástechnika világában a vezeték nélkül is alkalmazható, táblagépek nélkül a legtöbb szektorban képtelenség boldogulni. Az adatok jelentenek mindent, amiket folyamatosan gyűjteni kell, illetve az eredmények ellenőrzése sem elhanyagolható. Az ütésálló tablet úgy lett megtervezve, hogy számos igényt kiszolgáljon, így garantáltan hatékony segítőtársa lesz minden létező helyzetben.


Számos előnnyel rendelkezik az ütésálló tablet

Tervrajzokat kell lekérni, vagy akár távolról akar egy gépsort vezérelni? Ebben az esetben az ütésálló tablet az, ami segíteni tudja a munkáját. A nagyobb terhelésének és zord időjárási viszonyoknak, nedves közegnek, hidegnek ellenálló berendezés akár kesztyűben is vezérelhető. A nagy felbontású hátsó kamera képes 1D és 2D vonalkódok beolvasására. A frontoldali videó rögzítővel pedig gyors megbeszéléseket, bejelentkezéseket végezhet el. Az ütésálló tablet kínálat elérhető olyan márkák jóvoltából, mint a Zebra, Panasonic, Getac, Honeywell. A kapcsolatteremtés a központi hálózatok között megoldható vezetékes HDMI, USB, vagy kábel nélküli Bluetooth, Wi-Fi, 4G, 5G formában egyaránt. Az ütésálló tablet egy olyan segédeszköznek számít, amivel gördülékenyebbé tehető megannyi munkafolyamat, ezért sem érdemes mellőzni annak a beszerzését és üzembe helyezését.

HAVI BORTAKARÉKOSSÁG

Feliratkozás

Ha feliratkozik havi levelezőlistánkra, a legfrissebb híreket, borokat és megtakarításokat közvetlenül a postaládájába fogadja.