Az egészség megőrzése és a jólét növelése sosem volt olyan fontos, mint manapság. A doTERRA On Guard esszenciális olajkeverék egy erőteljes pajzsot biztosít a környezeti fenyegetésekkel szemben, miközben támogatja az immunrendszer természetes védekezőképességét. Most a theTERRA webáruházban megtalálható ez az egyedülálló keverék, amely ötvözi a természet legjobb védelmezőinek tulajdonságait.

Az On Guard olajkeverék erőssége

A doTERRA On Guard olajkeverék a vadnarancs, szegfűszeg, eukaliptusz, rozmaring és a fahéj esszenciális olajok erejét egyesíti. Ezek az összetevők ismertek antimikrobiális tulajdonságaikról és képességükről, hogy támogassák a test védekező rendszerét. Használata diffúzorban nem csupán friss, tiszta illatot áraszt, hanem hozzájárul az otthoni levegő tisztításához is.

Az On Guard a mindennapi életben

A doTERRA On Guard keveréket a mindennapok során számos módon fel lehet használni. Próbáld ki kézfertőtlenítőként, felülettisztítóként, vagy akár szájvízként a szájhigiénia fenntartásához. Ennek a keveréknek a védelmező hatása hozzásegíthet ahhoz, hogy egész évben egészséges maradj.

Hogyan használjuk a doTERRA On Guard-ot

Az On Guard olajkeverék alkalmazása könnyű és sokrétű. Masszírozd a talpadba vagy a csuklóidra a napi védelem érdekében, csepegtess pár cseppet a mosásba a ruhák frissítéséhez, vagy használd diffúzorban, hogy otthonodban fokozd a védelmet.

Merülj el az On Guard védő hatásában

Fedezd fel a doTERRA On Guard esszenciális olajkeverék nyújtotta védelmet és tedd a napi rutinod részévé az egészséged megőrzése érdekében. Látogass el a theTERRA webáruházba és vásárold meg ezt az esszenciális olajkeveréket, amely egész évben a családod védelmezője lehet.

HAVI BORTAKARÉKOSSÁG

Feliratkozás

Ha feliratkozik havi levelezőlistánkra, a legfrissebb híreket, borokat és megtakarításokat közvetlenül a postaládájába fogadja.